Kapela No Name rozprúdila zábavu na Lorinčík-Háje

Včera zavítala medzi obyvateľov Lorinčík-Háje nesmrteľná košická skupina No Name. Okrem energických tónov vniesla do publika aj nádych poriadnej romantiky, ktorá vyvrcholila žiadosťou o ruku priamo pred pódiom. Zaľúbencom srdečne blahoželáme a veríme, že ich v spoločnom živote čaká množstvo krásnych chvíľ. Zopakujte si neopakovateľnú atmosféru koncertu vďaka fotogalérii. A ak ste koncert nestihli, vedzte, že takéto chvíle môžete...

Celý článok

Predaj 4. fázy je spustený

Predaj radových domov a viladomov na Lorinčík Háje vstúpil do svojej poslednej, 4. fázy. Už čoskoro sa k modernému a priestrannému komplexu pridá 14 radových domov s vlastnými pozemkami a 27 bytov v troch viladomoch. Predaj je už spustený, preto netreba váhať – je to posledná šanca zaobstarať si bývanie v pokojnom prostredí nad Košicami.

Celý článok

Fotogaléria z výstavby bytových domov

Opäť vám prinášame niekoľko dronových záberov z výstavby tretej fázy bytových domov Lorinčík – Háje, vďaka ktorým sa môžete pozrieť na to, ako aktuálne vyzerá váš budúci domov. Vyberte si z našej ponuky dostupných bytov váš vysnívaný a bývajte v blízkosti prírody a mesta aj vy.

Celý článok

Fotografie z výstavby tretej fázy bytových domov

Pozrite si v našej galérii ako napreduje aktuálna výstavba tretej etapy bytových domov, ktorá bola zahájená na jar tohto roku. Tešíme sa, že sa nové byty čoskoro zaplnia novými obyvateľmi, ktorí sa stanú súčasťou nášho obytného parku. Vyberte si Lorinčík Háje aj vy a vytvorte si u nás svoj dokonalý domov. 

Celý článok

Nový generálny dodávateľ stavby

Veľmi nás teší, že vám môžeme predstaviť nového generálneho dodávateľa stavby, spoločnosť BETPRES, s. r. o., ktorá stojí napríklad za stavbou košického obytného súboru Park Anička. Viac o dodávateľovi nájdete tu: https://www.betpres.sk/

Celý článok

Facebook súťaž ŠKODA na víkend – máme víťaza!

Užívajte si auto značky ŠKODA podľa vlastného výberu celý víkend! V spolupráci s firmou QALT s.r.o sme pre vás pripravili súťaž, ktorá poteší nejedného milovníka kvalitných áut.  Zapojte sa do súťaže na našom Facebooku od 6. do 20. decembra 2020 a “vykročte” do nového roka na tých správnych kolesách! Súťaž bola ukončená! Výhercom sa stal Róbert Andráši, srdečne gratulujeme....

Celý článok

Herný plán súťaže “Tipni si a vyhraj s Lorinčík Háje”

1. Názov súťaže Názov propagačnej súťaže je “Tipni si a vyhraj s Lorinčík háje”. Cieľom organizovania uvedenej spotrebiteľskej súťaže je informovať verejnosť o projekte Lorinčík Háje, spropagovať samotný projekt a fanúšikovskú stránku Lorinčík Háje. 2. Organizátor súťaže Propagačnú súťaž ,,“Tipni si a vyhraj s Lorinčík Háje” organizuje spoločnosť CERE Invest Lorinčík, s.r.o. so sídlom Rastislavova 68, 040 01 Košice, IČO: 44506783,...

Celý článok

Virtuálna prehliadka

Nemôžete sa z rôznych dôvodov osobne dostaviť na prehliadku domov? Nezúfajte. Branislav Čuri pre vás pripravil virtuálne prehliadky 3 a 4 izbových domov. Vďaka nim si tak z pohodlia domova môžete nerušene pozrieť všetky detaily a začať plánovať vaše budúce bývanie.

Celý článok

Pozrite si fotografie z výstavby (marec 2019)

Začiatkom marca sme vyslali nášho fotografa, aby zachytil, ako postúpila výstavba, a tu je výsledok 🙂

Celý článok

Tešíme sa z prvých obyvateľov

Lorinčík Háje stále rastú a my sa tešíme z prvých obyvateľov, ktorí sa do svojich nových domovov nasťahovali počas tohto leta. Aktuálne fotografie z výstavby vám ukážu viac.

Celý článok

Uvažujete nad kúpou nehnuteľnosti? Ideálny čas je teraz!

Bývate v podnájme už nejaký ten piatok a dlhšiu dobu rozmýšľate o kúpe vlastného domu alebo bytu? Budovanie vlastného domova je mimoriadne dôležité. Vykročte vpred novým možnostiam čo najskôr, pretože banky chystajú výrazné zmeny v poskytovaní hypoték.  

Celý článok

Pozrite si fotografie z výstavby (apríl 2018)

Koncom apríla sme vyslali nášho fotografa, aby zachytil, ako postúpila výstavba viladomov a radových domov, a tu je výsledok 🙂

Celý článok

Otvorili sme vzorový dom!

Dohodnite si obhliadku na našom predajnom mieste alebo prostredníctvom kontaktného formulára a príďte si pozrieť, ako môže vyzerať vaše nové bývanie na Lorinčíku. POZNÁMKA: Aktuálne je vzorový dom už predaný, z toho dôvodu už nie je možné realizovať obhliadky!

Celý článok

Výstavba nášho komplexu napreduje každým dňom

Výstavba nášho komplexu napreduje každým dňom, je za nami už veľký kus práce…

Celý článok

Vernisáž našej výstavy Pekná / Hezká architektúra

21. marca sa v Slovenskom technickom múzeu uskutočnila vernisáž našej výstavy Pekná / Hezká architektúra, ktorá predstavila projekty Sky Barrandov, Lorinčík Háje a postre z architektonickej dielne Beňuška – Topinka. Výstava trvala do 9. apríla 2017, boli ste sa pozrieť aj vy?

Celý článok
Betpres
unicredit_bank
elkem
adoma
koberce
Conti Development